Harmonie De Goede Hoop houdt oudijzeractie

Algemeen Algemeen

Aarle-Rixtel - Het is mogelijk oude metalen in te leveren, op zaterdag 17 november, ten behoeve van harmonie De Goede Hoop in Aarle-Rixtel. Tussen 09.00 en 11.00 uur kunt u daarvoor terecht op het terrein tussen de Boerenbond en Grandcafé Stout aan de Dorpsstraat 82.

Leden van de harmonie zijn daar dan aanwezig om de materialen in ontvangst te nemen. Alle soorten oude metalen zijn welkom. Daarnaast ook: electrakabels, witgoed en oude computers. Er worden géén koelkasten, diepvriezers en televisies aangenomen! Overige huishoudelijke apparaten zoals wasmachines, drogers en magnetrons zijn nog steeds welkom.

Indien uw spullen te zwaar of te omvangrijk zijn om te brengen, dan komen zij ze op de oudijzerdag in de loop van de morgen ophalen, dit binnen Aarle-Rixtel. Bel daartoe Louis van de Weijer op de vrijdag vóór de oudijzerdag, tel. 06-12953099. Als u aan het opruimen bent en u wilt direct van uw genoemde spullen af, dan kunt u die deponeren op het eerder vermelde terrein achter de beukenhaag tegen de muur van de Boerenbond. Gelieve geen spullen aan te leveren die voor het grootste gedeelte uit kunststof bestaan of op de stort thuis horen.

Verkoop oude fietsen
Ook oude fietsen kunnen aangeleverd worden. Deze worden gerepareerd en weer rijklaar te koop aangeboden. Handig voor studenten bij bijvoorbeeld het stappen. De fietsen kosten tussen €20,00 en €40,00 en zijn te koop op elke derde zaterdag van de maand, de vaste oudijzerdag.