Logo mooilaarbeek.nl
Vlnr: Henk van der Velden, Gerard Maas en Hans van de Boomen   | Fotonummer: 66973b
Vlnr: Henk van der Velden, Gerard Maas en Hans van de Boomen
Algemeen

Laarbeekkampioen Brabants wipschieten 2018 is bekend

Laarbeek - Op het Jan van Doorenpaviljoen in Aarle-Rixtel is afgelopen zaterdagmiddag de zomercompetitie afgesloten met een wedstrijd schieten. De omstandigheden waren regenachtig maar tussen de buien door kon er toch geschoten worden. De competitie bestaat uit 20 wedstrijden, waarvan de beste 14 meetellen voor het eindresultaat en de afsluitingswedstrijd.

Op het onderdeel vrije hand en opgelegd schieten is de derde plaats voor Hans van de Boomen van het Sint Antonius en Sint Sebastianus gilde uit Gemert. De tweede plaats op beide onderdelen is voor Gerard Maas van het Onze Lieve Vrouwe Gilde uit Aarle-Rixtel. Kampioen op beide onderdelen is geworden Henk van der Velden van het Onze Lieve Vrouwe Gilde uit Aarle-Rixtel.

Ook is er op deze dag geschoten om de gulde beker vrije hand en opgelegd. Hier werd zwaar gestreden om de eerste plaats. Uiteindelijk ging deze naar Henk van der Velden van het Onze Lieve Vrouwe Gilde uit Aarle-Rixtel. Na het schieten was er een gezellig samenzijn in het paviljoen onder het genot van een glaasje gerstenat uit Laarbeek.

Op 25 november om 10.30 uur start de wintercompetitie op het schietterrein van het Onze Lieve Vrouwe Gilde uit Aarle-Rixtel nabij het Hagelkruis. Alle schutters uit Laarbeek en omstreken kunnen en mogen hieraan deelnemen.

Wilt u ook kennis maken met de schietsport? kom op zondagmorgen eens kijken en schieten. Begeleiding is aanwezig, u hoeft alleen een geldig legitimatiebewijs mee te brengen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>