Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 4915f0
Foto:
Algemeen

Instructiebijeenkomst Buurtpreventieteam

Beek en Donk - Na een lange voorbereiding is afgelopen week het besluit genomen om Buurtpreventieteam Beek en Donk van start te laten gaan. De bedoeling is dat op donderdag 29 november het eerste team rond gaat lopen door Beek en Donk. Als voorbereiding hebben er al een aantal van het team een avond meegelopen in Drunen en daar al wat ervaring opgedaan.

Vooraf aan deze start wordt er een instructiebijeenkomst gehouden, welke verzorgd wordt door de politie. Tijdens deze bijeenkomst wordt door de politie vertelt wat je, in bepaalde situaties, het beste kunt doen of laten. Voorop staat altijd je eigen veiligheid en ieder team bepaalt zelf of ze, op een bepaalde omstandigheid, wel of niet reageren. Wat ze merken is, dat veel mensen het idee van een buurtpreventieteam wel omarmen, maar er toch nog een drempel is om zich hiervoor aan te melden. Vaak is dat een stukje onzekerheid of onbekendheid over wat je daarvan moet verwachten. Het is mogelijk dat het komen luisteren naar deze instructieavond, hierover meer duidelijkheid kan scheppen en je over die drempel heen kan helpen. Je bent dan van harte welkom.

Deze avond vindt plaats op donderdag 22 november in het gemeentehuis van 19.30 uur tot ongeveer 20.30 uur.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>