Logo mooilaarbeek.nl
Sinterklaas is op weg naar Lieshout   | Fotonummer: d67904
Sinterklaas is op weg naar Lieshout (Foto: Martin Prick)
Evenementen

Sinterklaas op weg naar Lieshout

Lieshout – Een jaar lang heeft iedereen er op moeten wachten, maar 17 november is het weer zover. Sinterklaas komt met zijn pieten naar Nederland. Dat wordt een prachtig plaatje, want dit jaar komt de Sint aan op de Zaanse Schans, met zijn prachtige molens.

Voor de Goedheiligman en zijn pieten is dat het begin van een superdrukke tijd, want de Sint moet naar alle kinderen van Nederland. Niet alleen de intochten, maar ook de pakjes moeten ook in de schoen als de kinderen slapen. Die zaterdagmiddag stuurt de Sint al wat pieten naar Lieshout om mee te komen helpen met de klompenactie die start om 14.00 uur. Zondag 18 november is het Laarbeekdag voor Sinterklaas, want dan komen ze in Lieshout, Aarle-Rixtel en Mariahout aan. De start wordt die dag gemaakt in Lieshout om 10.45 uur bij de loswal van Bavaria. Omdat er werkzaamheden zijn in de Papenhoef moet je via molen De Leest richting loswal. Graag zo veel mogelijk te voet of op de fiets omdat de parkeerplaats bij de sporthal ook openligt.

De werkgroep hoopt dat alle kinderen van Lieshout Sinterklaas met zijn pieten komen begroeten, natuurlijk met de papa en de mama en de rest van de familie. Maak een mooie tekening of knutsel wat leuks want er is ruimte om de Sint even een handje te geven. Sinterklaas vindt het superleuk om tekeningen te krijgen. Met de mooie klanken van de harmonie wordt Sinterklaas met zijn Pieten weer warm ontvangen.

Natuurlijk is de burgemeester er ook om Sinterklaas welkom te heten. Dus zaterdag vanaf 14.00 uur klompenactie en zondagmorgen om 10.45 uur intocht bij de loswal van Bavaria.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>