Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 13f7a6
Foto: Joost Duppen
Evenementen

Intocht Sinterklaas in Beek en Donk

Beek en Donk - Sinterklaas heeft laten weten dat hij op zaterdag 17 november naar Beek en Donk komt. Vanaf 13.30 uur zullen er een paar zwarte pieten aanwezig zijn bij de aanlegplek bij de Donkse brug. Sinterklaas heeft gezegd dat er dit jaar voor de kinderen een Ballonnenpiet meekomt die allemaal leuke figuren maakt voor de kinderen.

Om 14.00 uur zet Sinterklaas voet op Beek en Donkse bodem, waar de Sint wordt opgewacht door de Burgemeester van Laarbeek, Dédé dansballet en de Sinterklaas-werkgroep. Na de rondgang door Beek en Donk worden de kinderen op het Heuvelplein nog getrakteerd op een optreden van dansgroep Tati's die samen met de kinderen nog enkele leuke dansjes zullen doen. Ook is daar uitgebreid de mogelijkheid om met Sinterklaas en zwarte piet op de foto te gaan.

De route is als volgt: Pater de Leeuwstraat, Burg. Seelenlaan, Oude Bemmerstraat, Raagtenstraat, Schoolstraat, Brouwerstraat, Otterweg, Pater Becanusstraat en eindpunt Heuvelplein.

Bij slecht weer zullen Sinterklaas en zijn pieten vanaf 14.30 uur hun opwachting maken in sporthal D'n Ekker, waar Sinterklaas voor iedereen tijd heeft om een handje te geven en een foto te maken. Natuurlijk hebben de Sint en zijn pieten ook wat lekkers voor de kinderen. Bij slecht weer zal dit bekend gemaakt worden door Omroep Kontakt en een geluidswagen. Heel graag tot ziens op 17 november!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>