Logo mooilaarbeek.nl
Marlon Kicken   | Fotonummer: b62c02
Marlon Kicken (Foto: Dave van Hout)
Evenementen

Try-out Marlon Kicken in Ons Tejater

Lieshout - De meest goedlachse cabaretier uit Brabant komt weer naar uw theater! Zaterdag 24 november speelt Marlon Kicken in Ons Tejater een try-out van zijn nieuwe show.

Hij begon als tonprater, werd stand-up comedian en speelt nu de theaterzalen plat als cabaretier. Marlon Kicken zit letterlijk in de lift! Dit is natuurlijk de makkelijkste en snelste manier om boven te komen, maar is het soms niet slimmer om de trap te nemen? In zijn derde theatervoorstelling 'In de lift' neemt Marlon je mee van het verleden, naar het heden en de toekomst. Wie kwam hij tegen? En wat staat hem nog te wachten?

Met een humoristische blik becommentarieert Marlon Kicken de wereld om zich heen. Deze meester-verteller zorgt ervoor dat iedereen zich bijzonder voelt en als hij over zijn avonturen praat, is het net alsof je er zelf bij bent geweest!

Zaterdag 24 november, aanvang 20.30 uur. Ons Tejater, Dorpshuis, Grotenhof 2 in Lieshout. De entree is €12,50, incl. 1 consumptie. Reserveren: www.vierbinden.nl/onstejater. Vanaf 1 week voor de voorstelling kunt u eventueel ook tegen contante betaling nog niet gereserveerde kaarten in het Dorpshuis kopen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>