Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 08348f
Foto:
Sport

20-jarig jubileum G-team Basketball Club Lieshout

Lieshout - Het G-team van Basketball Club Lieshout bestaat 20 jaar. Dat kon natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Sponsor Ellen Tappel van Lifestyle Center Laarbeek heeft het team uitgenodigd om dit samen te vieren. Met z'n allen kwamen ze samen bij HUP in Mierlo. Een keer wat anders dan basketballen, lekker een potje bowlen.

Ook met bowlen blijkt wel dat iedereen toch graag wil winnen, er werden verschillende strikes en spares gegooid, maar uiteindelijk ging het om plezier hebben met elkaar en dat is zeker gelukt.

Na het bowlen hebben ze nog lekker wat gedronken en kreeg iedereen een leuke oorkonde als aandenken aan het 20-jarig jubileum. 4 spelers (Marck, Freek, Stefan en Arnold) werden nog speciaal in het zonnetje gezet omdat zij er al vanaf het begin bij zitten en dus ook echt een 20-jarig jubileum hadden.

Het was een zeer geslaagde middag. Nogmaals dank aan Ellen voor deze leuke sportieve activiteit.

Lijkt het je ook leuk om te basketballen in zo'n gezellig team? Dat kan! Ze hebben nog een paar plekjes vrij. Kom een keertje meedoen op dinsdagvond van 19.00-20.15 uur in sporthal De Klumper in Lieshout. Je bent van harte welkom!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>