Afbeelding
Foto: ingezonden

Overval met vuurwapen in Beek en Donk; geld meegenomen

Algemeen Politie/Brandweer/Ambulance

Beek en Donk - Omstreeks 8.39 uur maakte Burgernet melding van een overval met vuurwapen in de Pater de Leeuwstraat in Beek en Donk. 

De overval zou gepleegd zijn door een opvallend kleine, forse man rond de 38 jaar. Hij draagt een blauwe jas, zwarte muts en heeft een baardje. Bel direct 0800-0011 als je tips hebt.

Update 9:17: De politie laat weten dat de man vermoedelijk te voet is gevlucht richting de Donkse brug. De bewoners van het huis waren op het moment van de overval thuis. Niemand raakte gewond. Een politiehelikopter circuleert boven Beek en Donk.

Update 9:41: De politiehelikopter is geland op speelveld De Ratel in Beek en Donk. De politie heeft kogelvrije vesten aangetrokken.

Update 11:55: De buurt is uitgekamd met de hulp van een politiehelikopter, maar helaas is er nog geen verdachte aangetroffen. Een speurhond is nog op pad. Dader vluchtte te voet door de Rogier Monicxlaan en niet richting de brug zoals eerder vermeld. De dader ging er vandoor met een geldbedrag. De slachtoffers zijn ontzettend geschrokken, maar ongedeerd. De politie doet een oproep aan buurtbewoners: 'Wie in de buurt heeft bewakingscamera's? Wij bekijken de beelden graag! Laat het de districtsrecherche in Helmond weten als u ons kunt helpen. Tel. 0900-8844.'

Afbeelding
Afbeelding