Archief: het boerenpaar van 2018. Wie wordt het boerenpaar van 2019?
Archief: het boerenpaar van 2018. Wie wordt het boerenpaar van 2019? Foto: Joost Duppen

Wie wordt het nieuwe boerenpaar van Ganzendonck

Algemeen Carnaval

Ganzendonck - Over enkele dagen vindt de bekendmaking plaats van Prins Luuk XLVII van Ganzendonck en van het Boerenpaar! Wie oh wie zijn de nieuwe boer en boerin?

Deze week nog 2 aanwijzingen om de laatste twijfels weg te nemen. Alle aanwijzingen op een rijtje: 1. Cupido heeft raak geschoten. 2. De boer is lang een grensgeval geweest. 3. Empeldonk is voor beiden niet vreemd. 4. De boerin is een echte hofdame, toch zit ze in de put. 5. De boer is een schijnheilige, hij kan natte voeten krijgen. 6. De boer slaat niet vaak de plank mis. 7. De boerin is een echte koningin. 8. De boer staat in de spotlights. 9. De boerin let op de kleintjes. 10. De boer is een echte eigenheimer. 11. Boer en boerin zijn om op te eten.

Denk je te weten wie het 49e boerenpaar van de Teugelders van Ganzendonck worden, maak dit dan kenbaar via www.teugelders.nl.

Ben je ook benieuwd? Zaterdagavond 24 november is iedereen welkom in Herberg 't Huukske bij de enige echte bekendmaking van Prins Luuk XLVII van Ganzendonck en het Boerenpaar!