Hans Vereijken
Hans Vereijken Foto: Joost Duppen

Hans Vereijken bij Ondernemerscafé Helmond

Algemeen Algemeen

Beek en Donk/Helmond - In Hotel Golden Tulip West-Ende vindt op donderdag 29 november de laatste bijeenkomst van het Ondernemerscafé Helmond van dit jaar plaats. En wel met een heel bijzonder thema: 'Dodelijke ongevallen op de werkvloer. Een aangrijpend verhaal vanuit beide kanten.'

Vanaf 19.00 uur ontvangen de presentatoren Hans Vereijken (Vereijken Kwekerijen), Peter Spit (Schunk Xycarb) en nabestaanden Karien van der Loo en Patrick van de Sande. Zij vertellen over de impact van zo'n ongeval op de werkvloer. Welke lessen leerden zij? Welke invloed heeft deze ingrijpende gebeurtenis gehad op de twee ondernemers? Welke juridische stappen hebben zij moeten zetten?

Het complete programma van deze avond is als volgt: 18.00 – 19.00 uur, Optioneel buffet.?19.00 – 20.00 uur, Ondernemers Café Helmond.?Daarna is er nog gelegenheid om na te borrelen. Bent u ook benieuwd? Aanmelden voor het ondernemerscafé is niet nodig. Indien u vooraf wilt genieten van een heerlijk diner mag u zich aanmelden via info@westende.nl. De kosten hiervoor zijn €10,00 per persoon. Consumpties worden apart in rekening gebracht. Graag tot dan.