Afbeelding

Film en informatieavond KBO Lieshout

Algemeen Senioren

Lieshout - 'A Separation' is de laatste film in een serie van vier met als thema duivelse dilemma's. In deze Iraanse film uit 2011 gaat het om de voogdij over een dochtertje van elf jaar. De film won onder meer de Gouden Beer op het filmfestival in Berlijn. Zoals gewoonlijk geeft filosoof Philip Verdult een inleiding en is hij begeleider bij de nabespreking.

De vertoning vindt plaats op dinsdagmiddag 27 november in het Dorpshuis van Lieshout. Aanvang 13.30 uur. Entreeprijs 7 euro, inclusief koffie of thee. De organisatie van de filmcyclus is in handen van de vier Laarbeekse KBO/afdelingen.

Bekkentherapie
Denkt u nog aan de informatieavond over bekkentherapie? Op maandagavond 26 november vertellen uroloog John Heesakkers en fysiotherapeut Wilma Adams u over de oorzaken en behandeling van ongewild urineverlies. Locatie Dorpshuis Lieshout, aanvang 20.00 uur. De toegang is gratis.

Inloop
Iedere dinsdagochtend kunt u onder het genot van koffie of thee kennismaken met onze dynamische en actieve seniorenvereniging. Locatie Dorpshuis, van 10.00 tot 11.30 uur. U bent van harte welkom!