Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 4bcce1
Foto:
Evenementen

Groot Sinterklaasfeest op het Heuvelplein

Beek en Donk –Een vernieuwd Sinterklaasfeest vindt zaterdag 24 november plaats op het Heuvelplein in Beek en Donk. Van 11.00 tot 14.00 uur is iedereen van harte welkom om de Sint een bezoekje te brengen. Samen met de pieten zorgt hij voor veel vertier en vermaak, zoals pietengym, schminken en tekeningen inkleuren. En dat allemaal gratis, aangeboden door Ondernemersvereniging Heuvelplein.

Alle kinderen zijn van harte welkom om de Sint en zijn pieten 'live' te ontmoeten. Naast de leuke activiteiten die er zijn, kun je samen met jouw papa, mama, opa en oma genieten van ranja, koffie, thee en het lekkers van wat de pieten uitdelen, en ook aan een foodtruck met lekkere hapjes is gedacht.

Voorheen vond de Sinterklaasmiddag op woensdag plaats en was het klein opgezet. Daar komt verandering in! "We gaan dit op zaterdag houden, zodat het nog voor meer mensen toegankelijk is. Er komt een hek om het terrein heen te staan, zodat de kinderen niet de drukke straat op kunnen schieten. Ook staat de 'Kraak de Kluis' van DeMooiLaarbeekKrant bij de Sint, dus je kunt ook een poging wagen er met die inhoud vandoor te gaan! We hebben er – zoals hierboven al vernoemd – veel activiteiten bij georganiseerd om er echt een groot leuk feest van te maken, voor iedereen helemaal gratis", vertelt Marga Vastré van de ondernemersvereniging.

Dat mag je niet missen! Kom ook gezellig met je (klein)kinderen langs op zaterdag 24 november op het Heuvelplein. En ga van 11.00 tot 14.00 uur samen genieten van deze spannende, gezellige tijd!

Actie winkeliersbonnen
Twee weken voor Sinterklaas loopt ook de Heuvelplein-stempelactie weer. En vergeet je kaart niet mee te nemen op deze dag! Want ook op deze feestelijke dag kunnen alle ouders en opa's en oma's hun kaart vol laten stempelen bij de deelnemende winkeliers. Shop bijvoorbeeld voor leuke spulletjes of je dagelijkse boodschappen op het Heuvelplein en blaas daarna even uit bij de Sint en geniet van alle leuke kinderactiviteiten. En... wie langskomt bij de Sint krijgt daar ook stempels op zijn kaart!

Ook uw vorige kaart die nog niet vol was kunt u weer vol laten stempelen, en inleveren bij één van de aangesloten bedrijven, met kans op een prachtig 12 inch jongens- of meisjeskinderfietsje of een mooie echte voetbal! Bij elke aankoop in een aangesloten winkel ontvangt u een stempel. Verzamel zes stempels en lever deze in bij een van de leden. Dit kan tot en met zaterdag 1 december.

Deze activiteiten en acties worden u gratis aangeboden door Ondernemersvereniging Heuvelplein. Zie info: heuvelpleinbeekendonklaarbeek.wordpress.com of zoek op Facebook: Heuvelplein Beek en Donk Laarbeek.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>