Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 3c84e4
Foto: Marcel van de Kerkhof (Aarle-Rixtel)
Evenementen

6e Editie Winterbos-Fair

Aarle-Rixtel - De 6e editie van de Winterbos-Fair vindt plaats op zondag 9 december van 12.00 tot 17.00 uur. In een sprookjesachtige ambiance wordt deze Fair wederom gehouden in het sfeervolle Kerstbomenbos van de Fam. Schuurmans gelegen aan de Scheepsstal 3, op de weg tussen Aarle-Rixtel en Bakel.

Ook dit jaar zijn er weer vele diverse kramen aanwezig, zowel nieuwe deelnemers als vertrouwde gezichten presenteren zich en de Fair wordt dit jaar muzikaal opgeluisterd door muziekvereniging 'De Ouwe Hap' en de zanggroep 'To Enjoy'.

Ook zijn de uilen en roofvogels van Uilenhartjes weer te bewonderen gedurende de Fair en natuurlijk zorgen ze ook voor de inwendige mens en ontbreekt het aan warme/koude versnaperingen niet ontbreken. Graag willen zij aan iedereen vragen om de parkeerinstructies op te volgen, namelijk niet parkeren langs de toegangsweg naar het Kerstbomenbos, maar op het achterliggende parkeerterrein. Familie Schuurmans hebben er weer heel veel zin in en hopen u weer allemaal te mogen begroeten op de Winterbos-Fair 2018.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>