Afbeelding
Foto: www.112nieuwsonline.nl

Woningoverval Beek en Donk vanavond op televisie

Algemeen Algemeen

Beek en Donk - De woningoverval bij een huis aan de Pater de Leeuwstraat in Beek en Donk, op dinsdag 20 november, krijgt vanavond aandacht bij Hart van Nederland en Omroep Brabant. Dat laat Jos Verschuren, eigenaar van de woning, weten.

Bij de woningoverval op dinsdag 20 november zijn de vrouw van Jos, zijn dochter en kleindochter bedreigd met een vuurwapen. Omstreeks 8.30 uur kwam een kleine, forse man de woning binnen. Hij ging er vandoor met geld. De aanwezigen in het huis bleven ongedeerd, maar zijn hevig geschrokken. De overvaller droeg een blauwe jas en zwarte muts. Hij is na de overval te voet gevlucht via de Rogier Monicxlaan.

De politie heeft o.a. met een helikopter de buurt uitgekamd en tevens is een speurhond ingezet bij de zoekactie naar de dader, maar deze is helaas (nog) niet gevonden. De schoonzoon van Jos Verschuren heeft €10.000 beloning ter beschikking gesteld voor de gouden tip.

De politie deed een oproep aan buurtbewoners: "Wie in de buurt heeft bewakingscamera's? Wij bekijken de beelden graag! Laat het de districtsrecherche in Helmond weten als u ons kunt helpen. Tel. 0900-8844."