Arno van der Heijden (l) en Erik Verhoeven (r) voor de huidige vestiging van Formido
Arno van der Heijden (l) en Erik Verhoeven (r) voor de huidige vestiging van Formido

Formido Beek en Donk wordt Hubo XL 2.0-winkel

Algemeen Algemeen

Beek en Donk – De Formido-vestiging in Beek en Donk wordt verbouwd naar een 5000m2 Hubo-vestiging, met daarbij een Decorette-winkel. Hubo is een winkelketen in doe-het-zelfartikelen. Decorette vult dit aan voor de complete inrichting van het huis. Daarnaast is alles voor tuin en kantoor beschikbaar. Eigenaren Arno van der Heijden en Erik Verhoeven zijn enthousiast. "Hiermee bieden we een totaaloplossing voor huis, tuin en kantoor."

Moederbedrijf Maxeda van de Formido-formule heeft vorig jaar besloten te stoppen met deze keten. Zusterbedrijf Praxis neemt de winkels over. Franchisenemers mochten mee overstappen, maar waren er vrij in om voor iets anders te kiezen. Dat is dan ook wat de heren gedaan hebben. "De Hubo-formule past het beste bij ons. Voorheen hadden wij de Multimate, destijds met veel maatwerk en betere producten. Hubo kun je daar goed mee vergelijken. Met de toevoeging van de Decorette-formule en tuin- en kantoormeubelen daarbij is het plaatje compleet."

Arno en Erik hebben naast de vestiging in Beek en Donk ook een Formido-winkel in Mill en St. Michielsgestel. "De winkel in Mill transformeren we ook naar een Hubo-winkel. De Formido in St. Michielsgestel hebben we verkocht. Maxeda wilde daar heel graag een Praxis in hebben. Dit wilden wij niet. Wij hebben daarom hun aanbod aangenomen en staan deze winkel af."

Momenteel is het duo samen met hun personeel al druk bezig met veranderingen. Medio mei 2019 gaat de vernieuwde winkel open. "Ons team heeft er veel zin in. En wij uiteraard ook. We gaan met veel positieve energie de toekomst tegemoet!"