Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 42bca0
Evenementen

Heuvelplein Sinterklaasfestijn groot succes

Beek en Donk – Het vernieuwde Sinterklaasfestijn op het Heuvelplein kan de boeken in als een groot succes. Afgelopen zaterdag waren alle kindjes en ouders tussen 11.00 en 14.00 uur van harte welkom op het winkelplein. Zij konden op de foto met Sinterklaas, hun Pietendiploma halen, schminken en kleuren. Er was koffie, thee en ranja en de foodtruck van Des Lekker stond er voor een heerlijke lunch. En ook kon de kluis van DeMooiLaarbeekKrant gekraakt worden. Meer dan 100 pogingen werden gedaan, maar zonder succes.

Ieder jaar bezoekt Sint met zijn Pieten het Heuvelplein. Ondernemersvereniging Heuvelplein organiseert deze activiteit. "Voorheen deden we dit op woensdagmiddag", vertelt Marga Vastré, pr-lid van de ondernemersclub. "Dit jaar hebben we ervoor gekozen om het grootser aan te pakken. We hebben de dag verzet naar zaterdag, zodat meer mensen ernaartoe kunnen en we hebben de activiteiten uitgebreid."

Dat dat een succes was, bleek afgelopen zaterdag wel. Veel ouders en kinderen kwamen een kijkje nemen en bleven ook gezellig even hangen op het plein. "Bijna alle 175 snoepzakken waren op. Zoveel kindjes zijn er geweest. Dat is toch geweldig!"

Ondernemersvereniging Heuvelplein bedankt haar leden en Buurtvereniging De Eendracht voor het mede mogelijk maken voor deze geslaagde dag. "Onze volgende activiteit vindt op Oudejaarsdag plaats. Dan sluiten we aan bij Buurtvereniging De Eendracht. Al jaren bakken zij dan oliebollen op het plein en zijn er wat activiteiten rondom te doen. Wij verbreden dat nog verder met de ondernemers van het plein. Zo zal er onder andere erwtensoep en glühwein geserveerd worden en zijn we aan het kijken of de kindjes marshmallows kunnen maken", aldus Marga.

Stempelkaartenactie
Op dit moment loopt de Stempelkaartenactie van het Heuvelplein ook weer volop. De stempelkaarten kunnen tot en met Kerst volgestempeld en ingeleverd worden. Er vinden twee prijsmomenten plaats. Eén komende week net voor Sinterklaas en de ander net voor Kerst. "Stempel je kaart vol en win mooie prijzen van onze lokale winkeliers!"

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>