Elco van Schijndel in duel met een verdediger van PSV av

Sparta wint ook de topper tegen PSV av

Beek en Donk - Vorige week was Sparta'25 met 5-0 veel te sterk voor koploper SBC. Deze week ging de volgende topper, de amateurs van PSV, met lege handen naar huis. Sparta'25 won deze wedstrijd met 2-0.

De 2-0 eindstand was al met de rust bereikt. Het waren Jaccy van den Enden, Elco van Schijndel en Michiel Koot die een aantal goede kansen misten in het begin van de wedstrijd. In de achttiende minuut krulde Jeremy Raaijmakers een vrije trap in de linkerhoek. Op slag van rust rondde Bob Klaassen een voorzet van Jeremy Raaijmakers met een fraaie kopbal doeltreffend af, 2-0.

In de tweede helft gebeurde niets noemenswaardig. Sparta'25 bleef simpel overeind en kreeg in de laatste fase van de wedstrijd zelfs ook de betere kansen om de score te doen oplopen. Zo waren Elco van Schijndel en Philippe Cleutjens nog dichtbij een doelpunt maar gescoord werd er echter niet. Eindstand 2-0.

Sparta'25 staat nu 3e op 2 punten van koploper SBC en 1 punt van sc Valkenswaard. Komende zondag staat hekkensluiter Wodan op het programma. We gaan er vanuit dat de drie punten dan weer mee terug gaan naar Beek en Donk, en de goede lijn wordt doorgezet. Maar vaak zie je dat voor Sparta'25 winnen van de topploegen makkelijker is dan van de laagvliegers.