ASV'33 hard onderuit tegen Mifano

Aarle-Rixtel - ASV'33 moest het zondagmiddag in een uitwedstrijd opnemen tegen Mifano uit Mierlo. Wat een spannende wedstrijd beloofde te worden werd een kansloze pot voor de ploeg van trainer Johnny Nooijen.

Het eerste merkwaardige moment vond plaats na een kwartier spelen. Een opstootje tussen Pim Dubois en de spits van Mifano werd bestraft met geel voor beide spelers. Enkele minuten daarna leek Mifano op voorsprong te komen, maar de goal werd afgekeurd. Echter was het twee minuten later wel raak voor de thuisploeg. Een slecht uitverdedigde bal werd afgestraft door Rowan Verberne. In de 20e minuut gaf Robbert Mol een voorzet op Teun de Koning, die de bal niet op doel wist te koppen. Één minuut voor rust verdubbelde Dirk Borst de voorsprong voor Mifano.

In de 2e helft had ASV'33 nog steeds niet veel te vertellen op het kunstgras van de ploeg uit Mierlo. Tien minuten na rust werd dan ook de 3-0 gemaakt. De snelle linksbuiten van Mifano wist Maurice van Hoof te bereiken, die beheerst kon binnenschieten. In de 70e minuut deed ASV'33 toch nog wat terug. Peer van de Kerkhof schoot vanaf 25 meter met een harde pegel tegen de lat, de bal kwam terecht bij Thimo van der Steen, die op zijn beurt de 3-1 op het scorebord bracht. Het slotakkoord kwam van Mifano-speler Niels van Hauten, die de eindstand op 4-1 bracht.

Volgende week zondag moet ASV'33 zich thuis zien te herpakken in de Laarbeekse derby tegen het Lieshoutse ELI, dat ook wat heeft recht te zetten.

Opstelling ASV'33: Martijn Verbakel, Robbert Mol (64e Thimo van der Steen), Pim van den Tillaart, Pim Dubois, Erwin van Dijk, Nik de Fockert, Teun van Asten, Teun de Koning, Peer van de Kerkhof, Kevin van Schijndel (56e Stijn Kersjes), Thomas Fritsen (78e Mees van Roij)