Afbeelding
Foto: Mark Barten

Natuurlijk! 100% biologisch inkopen aan het Piet van Thielplein

Algemeen Algemeen

Beek en Donk - Op het Piet van Thielplein in Beek en Donk opent deze week de biologische winkel 'Natuurlijk!'. Van verse groenten en fruit, koffie en thee tot broodbeleg, wijn, bier en dagelijks versgebakken brood. Alles wat je in de supermarkt kunt kopen, vind je bij Natuurlijk! in een 100% biologische versie.

"Alles wat je in je mandje doet is 100% biologisch"
Eigenaar Roland van de Laarschot legt enthousiast uit: "Natuurlijk! is een biologische winkel die volledig apart is ingericht binnen in onze verswinkel. We zijn deze gestart voor mensen die biologisch willen kopen en voor iedereen die lekker en gezond eten zonder toevoegingen wil. Dankzij dit speciale shop-in-shop concept weet je zeker dat alles wat je in je mandje doet 100% biologisch is. We hebben altijd al een fors gedeelte biologisch assortiment gehad, maar we kunnen onze klanten nu nog beter van dienst zijn en gemak bieden bij het inkopen doen. De biologische markt groeit ieder jaar en we merken in de winkel dat mensen steeds meer willen weten wat er in hun eten zit en waar het vandaan komt. Ook voor mensen met bijvoorbeeld een voedingsallergie zijn biologische producten perfect. Bijvoorbeeld omdat er geen toevoegingen als E-nummers inzitten. We zijn in de leer geweest bij een aantal Ekoplaza winkels in het land. De medewerkers van Natuurlijk! kunnen nu een goed advies geven aan onder meer mensen met een gluten- of lactose intolerantie of mensen die moeten letten op suikergebruik. We hebben veel bijgeleerd."

"Smaakvolle producten zonder toevoegingen"
Natuurlijk! is tot stand gekomen dankzij een samenwerking tussen Versspecialist Van de Laarschot in Beek en Donk en Udea uit Veghel. Jeroen van de Laarschot vertelt: "Udea is het moederbedrijf van Ekoplaza. Dankzij deze samenwerking zijn wij altijd voorzien van een volledig assortiment van ongeveer 1500 biologische producten. De schappen zijn gevuld met alles wat je in de supermarkt ook kunt kopen. Maar onze producten zijn gegarandeerd 100% biologisch. Zo bieden we een uitgebreid aanbod aan verse producten waar altijd veel vraag naar is, zoals brood, groenten, fruit, kaas, vlees en vegetarische artikelen. Ook broodbeleg, snoep, pasta, rijst, tomatensauzen, conserven en koffie en thee vind je bij ons in de schappen. Net als biologische wijn en bier. Maar ook babyvoeding en non-food presenteren we in de schappen. Het zijn smaakvolle en kwalitatief hoogstaande producten waarbij je de wetenschap hebt dat er geen kunstmatige toevoegingen in zitten. Bovendien worden de producten geteeld zonder kunstmest, wordt er geen antibiotica gebruikt en krijgen dieren meer ruimte."

Ekoplaza afhaalpunt en gratis bezorgen
De producten van Natuurlijk! zijn niet alleen verkrijgbaar tijdens het inkopen in de winkel, maar kunnen ook op bestelling worden afgehaald aan het Piet van Thielplein. Natuurlijk! is namelijk ook afhaalpunt voor Laarbeek en omgeving voor alle bestellingen via de webshop van Ekoplaza. "En bij bestellingen boven de €50,- komen wij desgewenst in heel Laarbeek en omgeving (o.a. Gemert-Bakel) gratis bezorgen", voegt Roland trots toe.

Natuurlijk!
Piet van Thielplein 5
Beek en Donk
0492-461687
www.natuurlijk-biologisch.nl

Afbeelding