Hilarische Carnavalstombola voor Ganzegatse senioren

Algemeen Carnaval

Aarle-Rixtel - Traditiegetrouw wordt er voor alle Ganzegatters en Ganzegatterinnekes die zich senior mogen noemen tijdens het seizoen ieder jaar opnieuw een grandioze carnavalsmiddag georganiseerd. Komend Carnavalsseizoen vindt deze middag voor senioren plaats op zaterdag 16 februari.

In het verleden was de opbouw van het programma nagenoeg gelijk aan de bekende Ganzegatse kletsavonden. Dit jaar is er voor een wat andere opzet gekozen.

De regie van deze middag, die om half twee in de Dreef begint, is in handen van het populaire Gemertse amusementsduo de Jordanos. Naast hun grappen en grollen en het vertolken van diverse carnavalsschlagers verzorgen de Jordanos ook een hilarische tombola en twee ludieke kienrondes met carnavaleske prijzen. Een lot en een kienkaart zijn bij de entreeprijs inbegrepen, extra kienkaarten kunnen eventueel worden bijgekocht. Natuurlijk dragen op deze middag ook de vaste entertainers van De Velt Op hun muzikale steentje bij. Prins Willian en zijn gevolg geven acte de présence op deze middag.