Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 7c9669
Foto: Johan Maas
Carnaval

Inschrijven Laarbeeks Liedjesfestival 2019

Laarbeek - Het Laarbeeks Liedjesfestival staat 24 februari op de agenda van Omroep Kontakt. Een middag vol met zang van verschillende Laarbeekse artiesten, die een gooi doen naar de titel: 'Beste Laarbeekse Carnavalsslager 2019'.

In 2019 zijn er een aantal wijzigingen: Zo zal de jury op het podium plaatsnemen en na elk gezongen nummer meteen de punten bekend maken. Er is dus geen tussentijds juryoverleg meer. Er is gekozen om de jury te verjongen en vooral buiten Laarbeek te zoeken. De liedjes worden vooraf op CD gezet die voor iedereen verkrijgbaar is tegen een kleine vergoeding. De liedteksten worden vooraf deskundig beoordeeld.

Wie kan er inschrijven om deel te nemen? Iedereen uit Laarbeek kan alleen of met een groep deelnemen. Wel moet je dan zo snel mogelijk een aanmelding doen via info@kontaktfm.nl met als vermelding: 'Deelnemer Laarbeeks Liedjesfestival 2019'. Omroep Kontakt wil graag weten wat de naam van de deelnemende groep is, wie de deelnemers zijn, wat de titel van het lied is, of er bijzondere wensen zijn, of er live wordt gezongen of met de band mee en wat de achtergrond van de zanggroep of deelnemer is.

Aanmelden voor 31 december 2018 via info@kontaktfm.nl. De liedjes moeten uiterlijk 15 januari worden ingeleverd, zowel tekst als de ingezongen CD met muziek bij Omroep Kontakt aan de Otterweg 25 in Beek en Donk. Heb je nog vragen? Stuur dan een mail of bel 0492-463624.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>