Laarbeekvoorelkaar.nl zoekt vrijwilligers

Algemeen Algemeen

Laarbeek - Laarbeekvoorelkaar.nl is voor Muziekcentrum Het Anker op zoek naar een groepje (2-6) vrijwilligers die de poetsploeg voor Muziekcentrum Het Anker willen vormen. De werkzaamheden variëren per week, afhankelijk van de activiteiten die er hebben plaatsgevonden.

Op zich is het ook niet zo veel werk, zeker niet als de ploeg wekelijks komt, dan kunnen naast de vaste zaken ook de extra werkzaamheden uitgevoerd worden. Als de mensen ook technisch zijn dan zijn er ook nog wat aanvullende werkzaamheden te verrichten. Denk daarbij aan het verwisselen van lampen en het uitvoeren van kleine reparaties.

Het Taalmaatjesproject Laarbeek is op zoek naar betrokken en enthousiaste vrijwilligers. Als Taalmaatje wordt je gekoppeld aan een anderstalige die zijn of haar Nederlands wil verbeteren. De basis is door de anderstalige thuis te bezoeken in zijn eigen vertrouwde omgeving en daar samen Nederlands te praten. Vaak is het ook prettig als je de ander kunt helpen bij het maken van huiswerk. Hoewel er cursussen zijn, blijkt dat een Taalmaatje die thuis helpt, het leren van de taal enorm kan versnellen. Een maatje helpt al gewoon door er regelmatig te zijn.

Voor meer informatie over bovenstaande of andere vrijwilligersvacatures kunt u contact opnemen met Suzan de Koning van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek via 0492-328807 of mailen naar: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl. De vacatures zijn ook te bekijken op www.laarbeekvoorelkaar.nl.