Logo mooilaarbeek.nl
Henk ontvangt het certificaat behorende bij de gouden speld uit handen van Toon Kerkhof, met naast hem zijn vrouw Marieke   | Fotonummer: 23e2da
Henk ontvangt het certificaat behorende bij de gouden speld uit handen van Toon Kerkhof, met naast hem zijn vrouw Marieke
Sport

Gouden KNVB waarderingsspeld voor Henk Hulsen

Lieshout - Niet alleen de derby ELI - v.v. Mariahout stond zondag 25 november op het programma bij voetbalvereniging ELI in Lieshout, maar ook de huldiging van Henk Hulsen. Uit handen van Toon Kerkhof van de KNVB ontving Henk voor zijn jaren lange verdienste voor ELI de gouden KNVB waarderingsspeld.

Om voor zo'n speld in aanmerking te kunnen komen moet je als vrijwilliger minimaal 15 jaar een zware functie binnen het verenigingsbestuur (denk aan voorzitter, of wedstrijdsecretaris) hebben vervuld of minimaal 20 jaar een reguliere functie binnen het verenigingsbestuur. Henk is maar liefst van 1996 tot 2017 lid geweest van het bestuur in diverse functies, dus vervult de benodigde vereiste(n) met gemak en is dan ook terecht door de KNVB daarvoor gehuldigd.

Henk is vanaf 1983 betrokken bij ELI, toen hij de overstap van Boskant naar Lieshout maakte. Henk heeft enige tijd gevoetbald, maar werd ook al vrij snel hoofdredacteur van het toenmalige clubblad 't ELI Blaaike. Dat heeft hij vervolgens 30(!) jaar gedaan, met veel toewijding. Los van de activiteiten in het bestuur heeft Henk nog een hele hoop andere activiteiten gedaan. Teveel om op te noemen zou je bijna zeggen, maar denk aan de sponsorcommissie, de vrienden van ELI-jeugd, en de Grote Clubactie.

Dat laatste doet Henk nog steeds, evenals het maken van het wedstrijdverslag van het eerste elftal - waar hij fanatiek supporter van is - en de voorbeschouwingen van die wedstrijden. In al die jaren heeft Henk maar liefst 1x de uitslag juist voorspeld. Dat is ook een hele prestatie!

ELI is Henk enorm dankbaar voor alles wat hij voor de vereniging heeft gedaan, nog doet, en hopelijk nog jaren blijft doen!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>