Afbeelding
Foto: 112nieuwsonline.nl

Opnieuw woningoverval in Beek en Donk; bewoners gewond

Algemeen Politie/Brandweer/Ambulance

Beek en Donk - De bewoners van een huis aan de Dr. Timmerslaan in Beek en Donk zijn van dinsdag- op woensdagnacht gewond geraakt nadat zij zijn overvallen in hun slaap. Meerdere daders drongen de woning rond 02.45 uur binnen en bedreigden de bewoners met - waarschijnlijk - een vuurwapen. Het is de vierde overval in drie weken tijd in Laarbeek. 

De politie kwam met vier auto's op de melding af, meldt het Eindhovens Dagblad. Meteen kamden zij de omgeving uit op zoek naar de daders en mogelijke sporen. Het is niet bekend hoeveel bewoners er in huis waren. Ambulancepersoneel heeft medische hulp verleend. De bewoners hoefden niet mee naar het ziekenhuis. 

Reeks overvallen
Het is de vierde overval in drie weken tijd. Eerder in de afgelopen weken vonden er twee overvallen plaats op een bedrijf, waaronder 't Smikkelhuukske in Aarle-Rixtel en de Esso (tankstation) in Beek en Donk. Vorige week dinsdag vond er vroeg in de ochtend een woningoverval plaats op de Pater de Leeuwstraat in Beek en Donk. Alleen bij de overval op de Esso is een mogelijke dader opgepakt. Deze is echter weer vrijgelaten wegens onvoldoende bewijs.

Tips
Heeft u vannacht iets gezien wat te maken kan hebben met de overval? Bel dan de politie: 0900-8844.