Logo mooilaarbeek.nl
Archieffoto   | Fotonummer: be6cb5
Archieffoto (Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk))
Evenementen

Winterfair Laarbeek 3.0 wordt een evenement voor iedereen

Beek en Donk - In de aanloop naar de feestdagen kun je op zaterdag 22 december in Beek en Donk genieten van een gezellige Winterfair. Op het binnenterrein van Sportpark 't Heereind kun je tussen de kramen, op het horeca plein en bij verschillende activiteiten genieten van een ultieme kerstsfeer. De organisatie is druk bezig om een evenement voor iedereen te maken.

Van 15.00 tot 21.00 uur zal het sportpark warmte en een gezellige sfeer uitstralen. De kerstmarkt bestaat uit verschillende kramen waar u nog de laatste kerstcadeaus kunt vinden, maar ook mode, lifestyle, interieur, brocante, e.d. Wil jij je passende spullen verkopen, kraamhouders kunnen zich nog steeds aanmelden. Tussen de kramen kun je lekkere winterse lekkernijen vinden. Enkele kramen en een foodtruck bieden voldoende heerlijke afwisseling.

Op het horecaplein kunt u terecht voor winterse dranken, muziek en entertainment.

Voor vooral de jonge bezoekers zijn er vele leuke spellen en knutselactiviteiten (binnen en buiten). En natuurlijk is er een Kerstman aanwezig. Die deelt wat lekkers uit en je kunt ermee op de foto.

De Kerstmarkt Laarbeek 2018 is dé plek om optimaal in de kerstsfeer te komen. Mocht je nog niet in de kerststemming zijn, na een bezoek aan de Kerstmarkt Laarbeek 2018 kun je daar niet meer onderuit! En... de winterfair is gratis te bezoeken. Maar vergeet niet het goede doel te steunen: Super Sociaal.

Het goede doel: Super Sociaal
Winterfair Laarbeek 3.0 steunt Super Sociaal Laarbeek. De entree van de Winterfair is gratis. We vragen aan de bezoekers om een levensmiddel of (gezond) voedingsmiddel mee te nemen. Denk aan wasmiddel, tandpasta, jam, toast, chocola, enz. Deze producten worden bij de entree van de markt verzamelt. De producten gaan naar Super Sociaal Laarbeek. Zijn maken van de ingezamelde producten kerstpakketten voor de klanten van Super Sociaal. Zo dragen we met zijn allen bij aan een goede kerst voor iedereen.

Voor meer informatie over Super Sociaal kijk je op www.supersociaal.nl. Voor meer informatie over Winterfair Laarbeek 3.0 kijk op www.sparta25.nl/evenementen.

Huur een kraam! Kom je zingen? Of ben je creatief? Voor 20 euro kun je al een kraam huren (of voor 10 euro een halve kraam). Kijk op de site voor meer informatie en voorwaarden. Of denk je op een andere manier een bijdrage te kunnen leveren aan dit Laarbeekse evenement? Bijvoorbeeld: je brengt muziek/zang in de passende sfeer, je hebt een leuke activiteit, je wil kinderen helpen in de knutselhoek of iets anders? Informeer dan gerust via de genoemde site of bel 06-27870620.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>