Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 0ec5d0
Foto:
Algemeen

Kerstdiner Zonnebloem Beek en Donk

Beek en Donk - Wegens groot succes vorig jaar, houdt De Zonnebloem Beek en Donk ook dit jaar weer een kerstdiner. Behoort u tot de doelgroep van de zonnebloem, dan bent u van harte welkom op 11 december om 11.00 uur in Herberg 't Huukske.

Ze beginnen 's morgens met koffie/thee met een lekkere snee kerstbrood. Daarna wordt er een heerlijk 3-gangen diner opgediend. Deze hele bijeenkomst staat in het teken van kerst met het kerstverhaal en het zingen van kerstliederen en dit jaar komt ook de kerstman op bezoek. Ook is er een loterij met speciale kerstprijzen waarvoor u, bij binnenkomst, een gratis lot krijgt uitgereikt.

De kosten van dit kerstdiner bedragen €12,50 p.p. te betalen bij binnenkomst. Voor vervoer moet u zelf zorgen. U kunt zich aanmelden voor 6 december bij Joke Doudart de la Gré, tel. 0492-462970 of bij Maria Jansen, tel. 0492-782734. Meld u zich op tijd aan.

Dit kerstdiner is de laatste activiteit bij 't Huukske, vanwege de sluiting per 1 januari. De Zonnebloem is hier vele jaren te gast geweest en natuurlijk besteden zij hier aandacht aan. De volgende activiteit in het nieuwe jaar vindt plaats in zaal Van de Burgt in Beek en Donk. De vaste dag van de Zonnebloem verschuift van dinsdagmiddag naar donderdagmiddag.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>