Rob Rassaerts en Margot Pagels
Rob Rassaerts en Margot Pagels Foto: Martin Prick

Gemengd koor de Klokkengieters geeft concerten

Algemeen Muziek

Aarle-Rixtel - Ook dit jaar geeft Gemengd Koor De Klokkengieters haar kerstconcert in de Parochiekerk van Aarle-Rixtel. Dit concert vindt plaats op zondag 23 december, aanvang 18.00 uur.

Een afwisselend programma van diverse sfeervolle liederen wordt u aangeboden. Medewerking wordt verleend door Margot Pagels, sopraan en Rob Rassaerts, organist. Het geheel staat onder de muzikale leiding van dirigent Jan van de Beek.

Twee weken eerder, op zondag 9 december, is het koor te gast in Griendtsveen in de St. Barbarakerk. Aanvang van dit concert is 15.00 uur. Op eerste Kerstdag (25 december) verzorgt Gemengd Koor De Klokkengieters de hoogmis van Kerstmis in de Parochiekerk. Aanvang van deze eucharistieviering is 9.30 uur. U bent bij beide muzikale optredens van harte welkom.

Het koor is nog steeds op zoek naar mensen die het koor muzikaal willen versterken. Bent u alt, tenor, bas of sopraan, u bent van harte welkom om eens te komen luisteren tijdens hun repetities op maandagavond van 20.00 tot 22.15 uur in Conferentiecentrum De Couwenbergh, Dorpsstraat, Aarle-Rixtel (links van de Parochiekerk). Informatie kunt u opvragen bij hun secretaris: Sabina Gijsbers-van Zantvliet, telefoon 0492-382170. Namens bestuur, dirigent en leden een fijn en sfeervol kerstfeest en een gelukkig en gezond 2019.