Afbeelding

KBO Lieshout maakt donkere dagen een beetje lichter

Algemeen Senioren

Lieshout – KBO Lieshout houdt dinsdag 11 december een workshop kerstbloemstukken maken. Om 19.30 uur kunt u in het Dorpshuis kerstbloemstukken maken. Bloemist Ralph Bertens van Bloemend geeft hierin begeleiding.

Mensen die hier in voorgaande jaren aan hebben meegedaan weten hoe fraai de kerststukken met zijn inspirerende en deskundige leiding tot stand komen. Bloemist Bertens zorgt voor alle bloemen en verdere benodigdheden. Hij vraagt u wel zelf een mesje en/of snoeischaar mee te brengen. De kosten voor deelname aan de workshop bedragen €25,00, inclusief een kopje koffie. De leden betalen €22,50.

Kerststukken maken voor kerstviering
Elk jaar maken een aantal vrijwilligers kerststukken voor de zieke leden en voor de kerstloterij in de pauze van hun kerstviering. Dit jaar zijn ze voor deze activiteit welkom in de loods bij de familie Van Bommel in de Schutsstraat, op maandag 17 december. Op zaterdag 15 december om 14.00 uur wordt er voorbereid. Ook hierbij is uw hulp van harte welkom. Laat u even weten bij de Inloop als u mee wilt helpen met kerststukjes maken. Zij hebben grote behoefte aan materialen voor het maken van de kerststukken. Ze zijn op zoek naar potten, schalen, vazen, ijzerdraad, kleine vaste versieringen, linten, kaarsen, enz. Als u iets heeft, wilt u het dan komen afgeven bij de Inloop in het Dorpshuis? Dat kan op dinsdag 11 december. Bij voorbaat grote dank. Alles komt ten goede aan zieke senioren in Lieshout.

Kerstviering KBO Lieshout
De jaarlijkse Kerstviering van de KBO is in Zaal De Koekoek is op dinsdagmiddag 18 december. Aanvang 14.00 uur. Ontmoeten en buurten krijgen de nadruk. In de loop van de middag zijn er verrassende en onverwachte optredens in Kerstsfeer. Ook de versterking van de inwendige mens wordt in de loop van de middag zeker niet vergeten. Aanmelden kan bij de Inloop in het Dorpshuis op dinsdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur of met een briefje in de rode KBO bus bij de ingang aan de muur. Als bijdrage in de kosten vragen ze €10,00 per persoon.