Afbeelding

Mooie prijzen voor winnaars Stempelkaartenactie Heuvelplein

Algemeen Algemeen

Beek en Donk – Tien geweldige voetballen van Sportshop Laarbeek en een stoere kinderfiets van Fietsvakman Van den Berg. Dat waren de prijzen die de 11 verraste winnaars van de Stempelkaartenactie van Ondernemersvereniging Heuvelplein uitgereikt kregen. Zij leverden in de afgelopen weken allemaal hun volle stempelkaart(en) in en behoorden tot de gelukkige winnaars.

"Er zijn gigantisch veel volle kaarten ingeleverd", vertelt een tevreden Mieke van den Bergh, secretaris van de ondernemersvereniging. "De actie is vorig jaar nieuw ontwikkeld. Het duurt altijd even voordat iedereen weet wat het is en hoe het werkt. We merken dat de actie nu bij iedereen bekend is en dat iedereen fanatiek stempelt. Het is geweldig dat er zoveel volle kaarten in zijn geleverd. We hopen hiermee de inwoners naar het Heuvelplein te trekken voor hun inkopen. Als we willen dat ons Heuvelplein bruisend blijft, is het belangrijk dat mensen ervan bewust zijn hun inkopen lokaal te doen."

Winnaars
De 11 winnaars waren meer dan verrast en kwamen vol verwachting maandag om 16.00 uur naar Fietsvakman Van den Berg toe. Daar mochten zij kiezen welke voetbal zij wilden. De hoofdprijs – een kinderfiets - ging naar mevrouw Houwen. "Fantastisch! Ik heb een kleinzoon van net 2. Wat zal ik hem hier blij mee maken!"

Stempelkaartenactie
De actie blijft doorlopen tot en met de Kerst. Dat betekent dat inwoners hun kaarten in kunnen blijven leveren bij de deelnemende ondernemers van het Heuvelplein. Deze tref je aan op de achterkant van de stempelkaart. "Op vrijdag 21 december halen wij als ondernemersvereniging overal de volle kaarten op. Zaterdag 22 december vindt de kersttrekking plaats. We verloten dan 1 groot levensmiddelenpakket van EMTÉ plus daarbij nog 10 kleinere pakketten van dezelfde supermarkt. Gewoon doorgaan met stempelen dus!"