Afbeelding
Foto:

Jeugd CV De Heikneuters geniet volop tijdens receptie

Algemeen Carnaval

Heidurp – In De Pelgrim in Mariahout stonden zaterdag 1 december om 14.30 uur de jeugdhoogheden en jeugdraad van CV de Heikneuters op het podium om de felicitaties rondom hun benoeming in ontvangst te nemen.

Er werden vele handjes geschud door ouders, broers en zussen, opa's en oma's, peetooms en peettantes. En daarnaast waren de sport- en buurtverenigingen, de Laarbeekse carnavalsverenigingen en vrienden aanwezig om Prins Niek en Prinses Nina, Adjudant Geert, Hofdame Robin en nar Tijn met de volledige jeugdraad te feliciteren, waardoor het een drukbezochte en erg gezellige receptie werd.

De jeugd mocht veel cadeautjes in ontvangst nemen en op de muziek van DJ Johan was de dansvloer goed gevuld en werd er volop gedanst en gehost. De Dansmariekes waren goed vertegenwoordigd en de aanwezigen konden genieten van de schitterende opvoeringen van de mini- en kleine garde en de grote Dansmariekes. Het was een zeer geslaagde middag waar de jeugd zichtbaar van genoot.

Na afloop was er ruimte om wat tot rust te komen en samen frietjes te eten waarna het tijd was om de receptie van Prins Tom en Prinses Vivian, Adjudant Stijn en Hofdame Susanne te bezoeken om hen te feliciteren. Daarna ging de jeugd huiswaarts met een grote glimlach op hun gezicht en een goed gevulde tas met snoepgoed en cadeautjes. De jeugdcommissie van CV de Heikneuters kijkt terug op een geslaagde middag en dankt iedereen voor hun aanwezigheid.

Kijk ook eens op www.facebook.com/CV-De-Heikneuters-Mariahout, Instagram en www.heikneutersmariahout.nl.