Afbeelding

Yammas Mariahout jumpt er op los

Algemeen Jongeren

Mariahout - Tienerwerk Yammas uit Mariahout trok vrijdag 30 november naar Jumpsquare in Veghel. 60 Yammas leden konden daar los gaan in de jumparena. Een leuke en gezonde activiteit!

De jongeren hebben anderhalf uur gejumpt op een mega trampolineveld. Jumpen is gezond voor je lijf en maakte de Yammas jeugd meteen vrolijk. Super toch! Dank aan alle ouders die voor het vervoer gezorgd hebben.

De laatste soosavond van 2018 is vrijdag 14 december aanstaande. Zorg dat je erbij bent in het buurthuis. Op dinsdag 27 december, de dag na tweede kerstdag, is het weer zover. De Yammas leden komen dan weer bij u aan de deur om lege flessen op te halen. Wat een win-win situatie; uw leeg goed wordt aan de deur opgehaald en u sponsort er twee mooie doelen mee. Een gedeelte van de opbrengst komt volgens jarenlange traditie ten goede aan Make A Wish Nederland (voorheen Doe Een Wens), van het andere gedeelte gaan de leden van Yammas naar Bobbejaanland. Op donderdag 27 december vertrekken ze rond 16.00 uur vanuit het buurthuis om de flessen in het buitengebied en in de Mariastraat op te halen. Rond 17.00 uur verwachten ze daar klaar mee te zijn en gaan ze voor een hapje en een drankje naar het buurthuis. Omstreeks 18.00 uur, na weer opgewarmd te zijn, gaan ze verder met het ophalen van flessen in de kom. Indien u geen lege flessen heeft, en toch een donatie wilt doen, is deze mogelijk o.v.v. Flessenactie Yammas Mariahout. IBAN: NL12RABO0326905553.

Yammas gaat voor veel flessen op 27 december en hoopt daarmee net als voorgaande jaren op uw medewerking.