Logo mooilaarbeek.nl
Danny en Daniëlla Megens voor de slagerij op de Woenselse Markt in Eindhoven (archief)    | Fotonummer: 5f3026
Danny en Daniëlla Megens voor de slagerij op de Woenselse Markt in Eindhoven (archief)
Politie/Brandweer/Ambulance

Keurslager Danny Megens getroffen door brand

Eindhoven/Aarle-Rixtel – Van dinsdag- op woensdagnacht heeft brand gewoed bij Keurslager Danny Megens op de Woenselse Markt in Eindhoven. De brand komt op een zeer slecht moment, net voor Sinterklaasavond en de feestdagen. De Aarlese ondernemer zit met zijn handen in het haar: "Dit is verschrikkelijk. Alles is weg."

Een voorbijganger hoorde het alarm van de slagerij afgaan. Hij keek naar binnen en zag dat de winkel vol rook stond. De brandweer kwam snel ter plaatse en wist het vuur snel onder controle te krijgen. "We hebben nog een paar dingen proberen te redden", vertelt de aangeslagen ondernemer. "De winkel is niet afgebrand, maar er is zoveel roet- en rookschade, dat ik waarschijnlijk niks meer kan gebruiken. Het is verschrikkelijk. Hier zit heel mijn ziel en zaligheid in. Er wachten heel veel klanten op bestellingen. Het is onduidelijk hoe het nu verder moet."

Op dit moment wacht de ondernemer op meer duidelijkheid vanuit de verzekering. "Natuurlijk wil ik alles zo snel mogelijk weer herpakken en kijken wat we nog wél kunnen doen voor de feestdagen. Ik hoop hier snel duidelijkheid in te hebben. Ik heb alle contactgegevens van mijn klanten, die hier bestellingen hebben lopen. Zodra ik meer weet, stel ik hen op de hoogte."

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>