Logo mooilaarbeek.nl
Evenementen

Muzikale kerstshow: 'Het geheim van Kerstmis'

  | Fotonummer: d39091
Foto:

Lieshout - Ons Tejater brengt u, op zaterdag 22 december, in de kerstsfeer met de muzikale kerstshow 'Het geheim van Kerstmis' van de Dutch Show Company. U wordt die avond feestelijk ontvangen met een verrassing en gaat dan genieten van een muzikale show incl. een dunne verhaallijn, decor en prachtige kleding.

De Kerstman maakt zich grote zorgen. Bij kerst denkt iedereen tegenwoordig aan veel eten en veel cadeaus. De echte kerstgedachten gaan langzaam maar zeker verloren. Zelfs in Whoville, het dorpje waar Kerst het hoogtepunt van het jaar is. Maar of dat dit jaar ook nog zo is? De Kerstman stuurt zijn hoofdelf Grumbles naar Whoville, samen met zijn grote kerstboek. Een boek dat alle geheimen bevat voor een echt kerstfeest. De Kerstman heeft echter ook een uitdaging meegegeven aan Grumbles. Hij moet 2 personen die kerst het meest haten, zien te overtuigen van 'The real Christmas spirit'...Het echte kerstgevoel. Wie dat zijn? Mr. Scrooge en Sarah, het meisje met de zwavelstokjes.

Beleef het mee in deze kerstshow met figuren als de kerstman, de kerstelf, Santa's helpers, the Christmas fairy, het meisje met de zwavelstokjes, the hobbit, de nonnen van hiernaast en het volk van Whoville. De show is opgebouwd uit muzikale blokken (zoals wals, Schots, Iers, Gospel) en de liedjes zijn gelinkt aan de thema's dromen, wensen, samen zijn en geloven.

Zaterdag 22 december, aanvang 20.30 uur in Ons Tejater, Dorpshuis, Grotenhof 2 te Lieshout. Entree €12,50, incl. 1 consumptie. Reserveren: www.vierbinden.nl/onstejater. Vanaf 1 week voor de voorstelling zijn er tegen contante betaling ook kaarten in het Dorpshuis verkrijgbaar.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>