Zangeres Laureen Peskens
Zangeres Laureen Peskens

Nieuwjaarsconcert harmonie De Goede Hoop

Algemeen Muziek

Aarle-Rixtel - Harmonie De Goede Hoop geeft op zondag 6 januari haar traditionele nieuwjaarsconcert in muziekcentrum De Dreef. Aanvang 14.30 uur. De harmonie presenteert o.l.v. dirigent Martijn Pepels een afwisselend programma.

Het concert wordt geopend met het werk 'Appalachian Overture' van James Barnes. Nadat de harmonie nog enkele andere stukken ten gehore heeft gebracht, kunt u genieten van zangeres Laureen Peskens. Deze zangeres, die wordt begeleid door het harmonieorkest, studeerde aan het Muziektheater van het conservatorium in Tilburg. Op haar repertoire staan meerdere genres zoals Nederlandstalige, maar ook Spaans/Zuid-Amerikaanse liederen. Een gedeelte van het concert bestaat uit Spaans/Zuid-Amerikaanse muziek met o.a. het muziekstuk 'Os Passadros do Brazil' van Kees Vlak. Binnen dit thema vertolkt Laureen Peskens enkele liederen. De slagwerkgroep van harmonie De Goede Hoop o.l.v. Anthony Vogels verzorgt ook een optreden.

De Goede Hoop wenst u alvast prettige feestdagen en een goede jaarwisseling en hoopt u uiteraard te ontmoeten bij het nieuwjaarsconcert. De kaartverkoop start op donderdag 20 december. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de leden van harmonie De Goede Hoop en bij café Bij van Dijk in de Dorpsstraat in Aarle-Rixtel.