Logo mooilaarbeek.nl
Zanggroep de Halmen   | Fotonummer: 5a0cad
Zanggroep de Halmen (Foto: )
Muziek

Nachtmis in Mariahout met Zanggroep de Halmen

Mariahout - Dit jaar luistert Zanggroep de Halmen de Nachtmis in Mariahout op. Met ingang van november zijn de mistijden in Laarbeek aangepast. Dit betekent dat er geen Nachtmis is in Lieshout, maar wel in het mooie Mariahout. Onder leiding van dirigent Bert Muitjens heeft Zanggroep de Halmen weer hard gewerkt aan een mooi kerstrepertoire.

Dus iedereen die de Kerst wil ingaan met een mooie stemmige Nachtmis, is op kerstavond 24 december van harte welkom in de Onze Lieve Vrouw van Lourdeskerk in Mariahout. De mis begint om 22.30 uur. Ga je met de auto, denk ook aan je buren of vrienden die mogelijk geen vervoer hebben.

Meezingen of -musiceren? Zanggroep de Halmen is altijd op zoek naar nieuwe leden en muzikanten. Het is echter ook mogelijk om bij gelegenheid mee te zingen/spelen. Het lijkt nu misschien nog vroeg, maar waarom zou je niet mee komen zingen met de Kerst 2019? Interesse? Heb je zin om (per gelegenheid) mee te zingen? Neem dan contact op: claudiajongerius@gmail.com.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>