Afbeelding
Foto: Joost Duppen

Jongeren brengen kerstsfeer naar Beek en Donk tijdens winterochtendconcert

Algemeen Muziek

Beek en Donk - Het jaarlijkse winterochtendconcert vond zondag 9 december plaats door de leerlingen van de Stichting Muziekopleiding Oefening & Uitspanning in Muziekcentrum het Anker te Beek en Donk. Onder het genot van een drankje luisterde familie, vrienden, broertjes en zusjes naar de klanken van de muzikanten.

Het publiek genoot van saxofoon-duetten, trompetsolo's, muzikale fluitklanken in combinatie met een cd, klarinettisten die begeleid werden op piano en enthousiaste tonen van de blokfluitklas.

De muzikanten werden na het eind van hun optreden opgevangen door de goedlachse Kerstman die hen een presentje overhandigde. Aan het eind van de ochtend waren de kerstkransen opgesnoept, kregen alle muzikanten nog een daverend applaus en keken de leerlingen trots terug op hun optredens.

Dit belooft wat voor 2019! Blaas daarom 2018 muzikaal uit en hef in 2019 samen met alle gelederen van de Koninklijke Harmonie Oefening en Uitspanning het glas op een prachtig nieuw muzikaal jaar. Op 31 december bent u om 12.00 uur van harte welkom bij het oliebollenconcert verzorgd door het leerlingenorkest op het Heuvelplein te Beek en Donk. De dag erna, 1 januari 2019, nodigt O&U u uit in Muziekcentrum het Anker bij het laagdrempelig en gratis nieuwjaarsconcert dat aanvangt om 13.30 uur.