Logo mooilaarbeek.nl
Vlnr: Theo van Hoek, Erik en Annet van Haperen   | Fotonummer: e23f48
Vlnr: Theo van Hoek, Erik en Annet van Haperen (Foto: )
Algemeen

Zilveren Opstekel voor Erik van Haperen

Laarbeek - Door omstandigheden kon oud-raadslid Erik van Haperen niet aanwezig zijn bij de jaarvergadering van De Werkgroep. Daarin werd toen o.a. van de vertrekkende raadsleden (naast Erik ook oud-fractievoorzitter Ben Swinkels) afscheid genomen. Afgelopen week konden ze het afscheid van Erik alsnog laten plaatsvinden in de zoals altijd gezellige woonkeuken van huize van Haperen.

Voorzitter Theo van Hoek en secretaris Hein Maas waren namens het bestuur aanwezig en konden Erik verrassen met de Zilveren Opstekel, een nieuwe onderscheiding van De Werkgroep voor mensen die veel voor de politieke partij betekend hebben. Als man van de communicatie van deze partij heeft Erik in de loop van 12 jaren raadslidmaatschap met heel wat personen en organisaties contact gehad en hen de Opstekel uitgereikt. De Opstekel was en is het symbool van De Werkgroep om waardering te geven aan goede maatschappelijke initiatieven en betrokkenheid. Erik en zijn echtgenote Annet hebben die in grote mate getoond. Ze waren/zijn o.a. carnavalsprins, schoolbestuurder, bestuurslid van het jeugdorkest en muzikante. Daarnaast hebben zij al enkele malen via maatschappelijk werk enkele voor hen wildvreemde alleenstaanden uitgenodigd voor een door hen verzorgde maaltijd.

Nu dan eindelijk een dik verdiend exemplaar voor Erik, uiteraard met een kleurige bos bloemen voor zijn echtgenote Annet. Zij zijn sinds kort grootouders van een tweeling en hebben nu – naast hun werk - tijd vrijgemaakt om regelmatig met de kleinkinderen op stap te gaan. Annet en Erik, nogmaals bedankt en geniet ervan!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>