Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 25b3fd
Foto:
Evenementen

Oliebollenkeeztoernooi bij De Tapperij

Beek en Donk - Begin juni heeft het eerste 'Laarbeeks Zomeravond Keeztoernooi' plaatsgevonden bij Café Zaal de Tapperij in Beek en Donk. Op zondagmiddag 30 december krijgt dit een vervolg als Oliebollenkeeztoernooi. Sinds oktober 2017 worden er elke tweede vrijdag van de maand succesvolle keeztoernooien gehouden op deze locatie. De drie beste koppels ontvangen dan goedgevulde boodschappentassen.

Keezen is een oud-Hollands bordspel. Het is dus zeker geen nieuw spel, maar is opnieuw populair geworden. Het spel is erg verslavend en bezit een hoog pestgehalte. Het is mooi om te zien dat jong en oud hier heel fanatiek in kunnen zijn. Er heerst een gezonde spanning waarbij vooral de gezelligheid overheerst.

Het spel lijkt veel op 'mens-erger-je-niet. In de toernooivorm, die bij de Tapperij wordt gehouden, zijn 5 spelrondes en wordt er gespeeld met de originele borden. Je vormt een vast koppel met iemand en strijdt dus tegen vijf andere koppels. In plaats van dobbelstenen maak je gebruik van kaarten.

Het Laarbeeks WinterKeeztoernooi
Een lange kerstvakantie? Wil je een zondagmiddag gezellig doorbrengen met het spel? Meld je dan nu aan en kom het gerust eens ervaren. Het toernooi wordt gehouden op zondagmiddag 30 december en start om 13.00 uur. Deelname aan dit toernooi kost €5,00 per persoon en daarvoor krijg je naast deelname een kop koffie/thee en lekkere hapjes tussendoor. Voor de beste koppels zijn er weer leuke prijzen.

Meer informatie of wil je meedoen met het Oliebollenkeeztoernooi of een van de reguliere toernooien? Stuur dan een mail naar onderstaand emailadres. Opgeven kan per koppel en is mogelijk tot en met 26 december 2018. Mail: keezentapperijbeekendonk@gmail.com en vermeld in het bericht de namen van de deelnemers.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>