Logo mooilaarbeek.nl
Gemeente

Schoolwoningen Aarle-Rixtel te koop bij inschrijving

Aarle-Rixtel - De vier schoolwoningen aan de Jan van Rixtelstraat in Aarle-Rixtel gaan de verkoop in. Geïnteresseerden kunnen zaterdag 12 januari de woningen bezichtigen en vervolgens een bod uitbrengen.

Deze zeer fraaie woningen deden eerst dienst als gebouwen voor de openbare basisschool de Driehoek. Nu dit niet meer nodig is kunnen ze gebruikt gaan worden als woning. De woningen zullen per openbare inschrijving worden verkocht.

Het gaat om vier, aaneengeschakelde, woningen. Deze woningen worden in eerste instantie ongesplitst aangeboden, dat wil zeggen: in de huidige staat zonder scheidingswanden. Het al dan niet splitsen maakt onderdeel uit van de gunningscriteria. In de gunningscriteria wordt naast de koopprijs ook extra waarde toegekend aan de volgende factoren: de herkomst van de beoogde bewoners (inwoners Laarbeek of economische binding); of er sprake is van een collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO) voor de aankoop en afwerking of verkaveling van de woningen; vernieuwde woonvormen die tevens een bijdrage leveren bij duurzaamheid en levensloopbestendigheid; de splitsing van de woningen door potentiële verkopers.

Belangstellen zijn welkom om de woningen te komen bekijken op zaterdag 12 januari 2019 van 10.00 tot 13.00 uur. Een bod kan worden uitgebracht in de periode van 12 januari tot 1 februari 2019.

De gunningscriteria alsmede de verkoopvoorwaarden zijn beschikbaar tijdens de kijkdag maar kunnen op verzoek ook vooraf worden opgevraagd op het gemeentehuis van Laarbeek bij de heer J. van den Berg, telefoonnummer 0492-469700.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>