Logo mooilaarbeek.nl
Algemeen

Masterchef 'Koken voor Elkaar' gaat niet door

Laarbeek - Via een uitgebreide PR campagne via KBO's, Afdelingen Zonnebloem Laarbeek, de Dorpsondersteuners, Vrouwenbewegingen, deelnemers Gezondheidsrace 3.0 heeft Zonnebloem Mariahout haar idee verspreid om een kookwedstrijd voor 55-plussers te organiseren.

In elke kern zijn posters opgehangen, flyers verspreid en is het verhaal o.a. via DeMooiLaarbeekkrant gebracht waarbij Laarbeekse inwoners van 55+ werden uitgedaagd om deel te nemen. Ondanks al deze inspanningen is het niet gelukt om meer dan 10 inwoners in heel Laarbeek te vinden die mee wilden doen aan de 'wedstrijd'.

Daarom wil de organisatie bij deze mededelen dat hun idee 'Koken voor Elkaar' niet doorgaat. Zij bedanken de inwoners die zich wel hebben opgegeven en zij ontvangen komende week nog allemaal bericht van hen.

Zelf gaan ze op zoek naar een nieuw idee wat we in het kader van de Gezondheidsrace 3.0 samen met de vrijwilligers en gasten in 2019 gaan uitvoeren.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>