Op woensdag 21 november verwelkomde het Seniorenkoor van KBO Lieshout zes seniorenkoren uit de regio voor de Korendag. Een goed georganiseerd en drukbezocht evenement
Op woensdag 21 november verwelkomde het Seniorenkoor van KBO Lieshout zes seniorenkoren uit de regio voor de Korendag. Een goed georganiseerd en drukbezocht evenement

Activiteiten KBO Lieshout rond de feestdagen

Algemeen Senioren

Lieshout – De Katholieke Bond van Ouderen houdt op vrijdag 21 december een feestelijke Kerstkienavond. Zo kort voor Kerst willen ze u graag eens aangenaam verrassen. Voor iedere deelnemer is er een aardige kerstattentie.

Deze avond zijn er rijkelijk gevulde kerstpakketten te winnen. De prijzen van de loterij zijn ook in kerstsfeer. U bent van harte welkom, o f u lid bent van de vereniging of niet. Zeker ook als u alleen bent is het gezellig, zo'n avondje kienen met al die andere mensen. De zaal in het Dorpshuis is open om 19.00 uur en aanvang kienen is om 20.00 uur.

KBO Lieshout Schrijfclub
De eerstvolgende bijeenkomst van de schrijfclub wordt gehouden op donderdagmiddag 27 december om half 3 in Franciscushof. Het kan dan ook bijna niet anders of hier worden kerstverhalen geschreven en gelezen. Enkele mensen van de schrijfgroep bereiden deze bijeenkomst voor. Lijkt het u mooi om uw gedachten of herinneringen op papier te zetten? Kom eens langs, u bent van harte welkom.

Lezingenreeks Kunstgeschiedenis
Op maandag 7 januari is de derde lezing van de succesvolle Lezingenreeks Kunstgeschiedenis. De avond vindt plaats in het Dorpshuis en begint om 20.00 uur. Het onderwerp is Egypte: religie, dodenrijk en kunst.

Nieuwjaars Inloop 2019
Op dinsdag 8 januari houden zij hun jaarlijkse feestelijke Nieuwjaars Inloop. Deze Inloop begint zoals gewoonlijk om 10.00 uur, maar duurt tot 12.00 uur. Zij wensen elkaar het beste voor 2019 en daar heffen ze ook samen het glas op! Tijdens deze feestelijke Inloop wordt ook de KBO Lieshout Vrijwilliger van het jaar 2018 bekendgemaakt.