Logo mooilaarbeek.nl
Evenementen

Winterfair Laarbeek 3.0 gezellig tijdens de donkere dagen

Beek en Donk - De dagen zijn donker en grijs. Misschien regent het zelfs een beetje. Je vraagt je af wat je nou zou moeten gaan doen. Nou, gelukkig is daar de Winterfair Laarbeek 3.0. In de aanloop naar de feestdagen kun je zaterdag 22 december genieten op deze gezellige Winterfair.

Op het binnenterrein van Sportpark 't Heereind kun je tussen de kramen, op het gezellige horecaplein en bij verschillende activiteiten genieten van een ultieme kerstsfeer. Van 15.00 tot 21.00 uur straalt het sportpark veel hartverwarmende warmte en een gezellige sfeer uit.

De Kerstmarkt bestaat uit verschillende kramen waar u nog de laatste kerstcadeaus kunt vinden, maar ook mode, lifestyle, interieur en brocante. Tussen de kramen staan ook verschillende kramen waar je heerlijk kunt eten. Echte winterse lekkernijen die bij een winterfair horen. Uiteraard klinkt er passende muziek.

Op het horecaplein kun je ook terecht voor winterse dranken, muziek en entertainment. Voor vooral de jonge bezoekers zijn er leuke spellen en knutselactiviteiten.

De kerstman komt op bezoek bij Winterfair Laarbeek 3.0
Jazeker, de kerstman heeft aangegeven op 22 december een bezoek te brengen aan de Winterfair Laarbeek 3.0. Hij is van circa 15.00 tot 18.30 uur aanwezig op de Winterfair. Hij wil graag met je op de foto in zijn 'huiskamer'. En natuurlijk heeft hij ook wat lekkers bij. Maar hij staat ook open voor een gezellig praatje en wijze raad. Dus kom met je kinderen en/of kleinkinderen een bezoek brengen aan deze markt.

Vuurkorf
Om je lekker op te warmen is er een vuurkorf. Wat is er nou gezelliger dan rondom deze korf gezellig met familie of vrienden, met een lekker drankje en lekkernij bij te kletsen. En kinderen kunnen lekker marshmallows maken.

Gratis entree en een loterij
De entree is gratis. Bij binnenkomst krijg je een lotnummer. Elk uur worden er een aantal nummers getrokken. Je maakt daarmee kans op leuke prijsjes of een waardebon om te besteden in één van de kramen van de markt. Kijk eens op hun facebookpagina voor een indruk van de prijzen. De organisatie is vele Laarbeekse ondernemers zeer dankbaar.

Super Sociaal
Voor huns goede doel, Super Sociaal, vragen ze aan de bezoeker om een voedingsmiddel of levensmiddel mee te nemen. Deze worden door hen ingezameld. Super Sociaal maakt er een kerstpakket van voor de mensen die het hard nodig hebben. Dus vergeet niet alvast iets klaar te leggen.

Informatie
De organisatie ziet je graag op de Winterfair Laarbeek 3.0, een evenement voor heel Laarbeek, voor jong en oud. Een evenement voor de hele familie. Tot ziens op zaterdag 22 december tussen 15.00 en 21.00 uur aan de Heereindsestraat 10 in Beek en Donk.

Voor meer informatie kijk op www.sparta25.nl/evenementen of op www.facebook.com/winterfair.laarbeek.5.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>