Logo mooilaarbeek.nl
Niels en Lars van Stiphout   | Fotonummer: b5a2f0
Niels en Lars van Stiphout (Foto: )
Algemeen

Gilde Sint Margaretha succesvol op Indoortoernooi

Aarle-Rixtel - Het gilde Sint Margaretha uit Aarle-Rixtel nam afgelopen zondag met 2 deelnemers mee aan het Indoortoernooi in Boxmeer. Dit toernooi werd georganiseerd door het gilde uit Beugen.

Om 12.30 uur begon het officiële gedeelte met een massale opmars door de zaal voor alle vendeliers, tamboers en bazuinblazers. Na een toespraak van de voorzitter van Beugen en door de voorzitter van de Kring aldaar, werd door alle jeugdgildebroeders en zusters een vendelgroet gebracht aan de genodigden, waarbij ook de Kringvoorzitter van Peelland, Henk de Hair aanwezig was.

Na het officiële gedeelte begonnen om 13.00 uur de wedstrijden in vendelen, trommen en bazuinblazen. Twee gildebroeders van het St. Margarethagilde, Niels en Lars van Stiphout, namen deel aan het onderdeel vendelen. Lars van Stiphout in de klasse tot 10 jaar, waar 8 gildebroeders uit Brabant aan deelnamen, behaalde hier een mooie 1e prijs met 49,5 punten. Lars die pas 1,5 jaar vendelt en hier een prachtige prestatie neerzette, mocht na afloop een mooi zilveren schild ophalen onder groot applaus. Niels van Stiphout die deelnam in de klasse 10 t/m 12 jaar waar 10 gildebroeders uit Brabant aan deelnamen behaalde hier een prachtige 2e prijs, eveneens met 49,5 punten, ook Niels mocht na afloop een zilveren schild in ontvangst nemen. Namens het gilde Sint Margaretha, Niels en Lars van harte gefeliciteerd, jeugd waar ze echt trots op mogen zijn.

Ook Giedo van Stiphout en Henk de Hair bedankt dat jullie aanwezig waren voor het steunen van de jeugd.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>