Denk mee over de gebiedsvisie voor Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - Dorpsraad Beek en Donk, bewonersraad Laarbeek, de gemeente, de dorpsondersteuner en woningcorporatie woCom willen weten wat er speelt en wat de sterke en zwakke kanten zijn van het wonen en leven in Beek en Donk. En vooral: hoe ze Beek en Donk daarin nog krachtiger kunnen maken. Daarom werken ze samen aan een gebiedsvisie.

Wat is een gebiedsvisie?
Voor de gebiedsvisie kijken ze naar wat de pluspunten zijn van Beek en Donk, maar ook wat zwakke punten zijn en wat ze kunnen verbeteren, op woongebied en voorzieningengebied. De verbeterpunten werken ze uit in concrete plannen. Iedere inwoner van Beek en Donk heeft de mogelijkheid om mee te denken. Alle bevindingen komen in een uitgewerkte gebiedsvisie die de basis vormt voor de toekomstige keuzes van de betrokken partijen. Zodat ze daar samen naar toe kunnen werken.

Denkt u ook met hen mee?
De beste ervaringsdeskundigen zijn natuurlijk de inwoners van Beek en Donk. Daarom zijn ze op zoek naar enthousiaste inwoners die mee willen denken. Zowel huurders als woningeigenaren (in iedere leeftijdscategorie) zijn van harte welkom om aan te sluiten.

Eerste bijeenkomst: februari 2019
De bijeenkomsten vinden plaats in de avonduren. De verwachting is dat er zo'n 3 bijeenkomsten nodig zijn om de inbreng van de deelnemers van de werkgroep in beeld te krijgen.

Heeft u interesse om mee te praten?
Meld u dan uiterlijk maandag 14 januari 2019 aan bij Ankie Verspeek: a.verspeek@wocom.nl of 0493-497605.