Afbeelding

Sint Antoniusgilde Beek brengt gildebrood rond

Algemeen

Beek en Donk - De gildebroeders en -zusters van het Beekse Sint Antoniusgilde gaan zaterdagmorgen 22 december weer naar de ereleden, steunende leden en actieve leden van het gilde om hen het gildebrood te brengen en daarmee te danken voor de steun die het gilde in 2018 gekregen heeft. En natuurlijk ook om hen de beste wensen voor Kerstmis en het nieuwe jaar over te brengen.

De gildebroeders- en zusters komen langs tussen 10.00 en 12.30 uur. Steunende leden zijn leden die door het leveren van een financiële bijdrage van minimaal 10 euro per jaar een bijdrage leveren aan de instandhouding van het Sint Antoniusgilde. Als dank voor hun steun krijgen ze elk jaar het gildebrood en het jaarverslag van het gilde. Indien ze dit wensen kunnen ze ook via de email op de hoogte gehouden worden van het reilen en zeilen van het gilde. En volgens honderden jaren oude traditie mogen ze ook deelnemen aan het koningschieten, dat bij het Sint Antoniusgilde eenmaal in de drie jaar gehouden wordt. Uiteraard onder dezelfde voorwaarden die ook voor de actieve leden van het gilde gelden.

Iets voor u? Neem dan contact op met Ria Duitsman, kapitein en voorzitter van het gilde, tel. 0492-461070 of stuur een mailtje naar antoniusgildebeek@gmail.com.