Erpels uit 't Zekske
Erpels uit 't Zekske

Kletsavonden in 't Heidurp uitverkocht

Algemeen Carnaval

Mariahout - De voorverkoop van de kletsavonden van CV De Heikneuters werd vrijdag 14 december gehouden in het buurthuis van Mariahout. Omdat alle begunstigers in Mariahout het voordeel hebben om eerder kaartjes te kopen waren er al verschillende kaartjes verkocht.

Om klokslag 18.00 uur waren de leden aan de beurt en daarna begon de vrije verkoop oftewel voor niet leden. De kaartjes gingen als warme broodjes over de toonbank en rond 19.30 uur was er dan ook geen kaartje meer te krijgen. Een mooi resultaat waar een kleine kern trots op kan zijn. Wat kan men allemaal verwachten op deze avonden? Van eigen bodem zijn dat, de Skon Vrouwkes, Erpels uit 't zekske, Altijdgoe , Kiekons en Rob Vermeulen. Daarnaast komen ook nog de gastkletsers Berry Knapen en Jorlan Manders.

Dit beloven weer geweldige avonden te worden onder muzikale begeleiding van de Grottendorfer blaaskapel en een DJ. Alle drie de groepen van de dansmariekes zijn ook van de partij en gaan er weer een spetterende showdans neer zetten. Al met al een avond om niet te missen.