Logo mooilaarbeek.nl
Algemeen

'De kluis wordt gekraakt op oudejaarsdag!'

  | Fotonummer: ee8564
Foto: Mark Barten

Beek en Donk – Wordt de kluis nog dit jaar gekraakt? "Ja, dat weten zeker", vertelt het team van DeMooiLaarbeekKrant. "Op Oudejaarsdag gaat het gebeuren. In DeMooiLaarbeekKrant van 20 december 2018 vind je – als je goed zoekt – de 4 cijfers van de code. Iedereen is op Oudejaarsdag welkom vanaf 12.00 uur bij ons kantoor. We gaan ervan uit dat ie dan – voor 15.00 uur - gekraakt wordt!"

De kluis
Sinds begin november kunnen inwoners van Laarbeek proberen de kluis te kraken. De kluis is een echte kluis die 10 cijfers op zijn display heeft en een 4-cijferige code bevat. Maar wat is de juiste code? Daar proberen de inwoners van Laarbeek al bijna 2 maanden achter te komen. Na ruim 1.000 pogingen is het nog niet gelukt om de kluis te kraken. Daar komt binnenkort dus verandering in!

Wat kun je winnen?
Ruim 60 lokale ondernemers hebben aangegeven mee te willen doen met 'Kraak de Kluis'. Zij hebben ieder iets beschikbaar gesteld voor deze actie. "Heel gevarieerde en unieke prijzen!", belooft het team van MooiLaarbeek. Er zit voor ruim €2.600 aan waarde in de kluis. De winnaar wint de hoofdprijs van ruim €450,00 aan cadeaus van lokale ondernemers. De overige prijzen zijn verdeeld in kleinere pakketten. Elke deelnemer aan Kraak de Kluis mag een briefje met zijn naam en telefoonnummer inleveren. De winnaar van 'Kraak de Kluis' trekt hier de overige prijswinnaars uit.

Oudejaarsdag
Het team van MooiLaarbeek vindt het fantastisch als de kluis in de feestelijke decembermaand wordt gekraakt. "Maar ons kantoor is vanaf nu alleen nog op Oudejaarsdag open. Deze week verschijnt namelijk de laatste krant van dit jaar. Daarom maken we in deze krant de 4 cijfers bekend. Natuurlijk moet je even goed zoeken in dit huis-aan-huisblad!"

DeMooiLaarbeekKrant zorgt op maandag 31 december voor een feestelijke gelegenheid bij hen op kantoor. Vanaf 12.00 uur is iedereen welkom om een poging te wagen. Dit valt tegelijk met de activiteiten op het Heuvelplein, waar dan Buurtvereniging De Eendracht is met de traditionele oliebollenkraam, muziek en glühwein, in samenwerking met Ondernemersvereniging Heuvelplein. "Je mag dan zo vaak proberen als je wilt. Natuurlijk moet je na jouw poging wel weer achteraan in de rij gaan staan. We gaan door totdat ie gekraakt is!"

Dus… Kraak jij de Kluis? Je bent van harte welkom! Maandag 31 december tussen 12.00 en 15.00 uur bij kantoor MooiLaarbeek. Zorg ervoor dat je op tijd bent! Gekraakt is gekraakt …

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>