Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: e344cc
Foto: Joost Duppen
Algemeen

Oliebollen op een gezellig Heuvelplein

Beek en Donk – Buurtvereniging De Eendracht bakt ook dit jaar weer olie- en rozijnenbollen tussen Kerst en oudjaar op het Heuvelplein. Op Oudjaarsdag wordt er weer een gezellige ontmoetingsmiddag van gemaakt in samenwerking met Ondernemersvereniging Heuvelplein.

Openingstijden
In verband met alle gezellige drukte zijn de tijden iets uitgebreid dit jaar. De oliebollenkraam staat op 28, 29 en 30 december van 11.00 tot 17.00 uur op het plein. En op oudjaarsdag maandag 31 december, worden tussen 07.00 en 17.00 uur oliebollen gebakken. Laat de olie- en/of rozijnenbollen u smaken!

Oudjaarsdag
Buurtvereniging De Eendracht en Ondernemersvereniging Heuvelplein hebben ook dit jaar de handen ineengeslagen om oudjaarsdag memorabel en supergezellig te maken op een sfeervol verlicht Heuvelplein.

Tussen 13.00 en 15.00 uur wordt er glühwein, ranja en warme chocolademelk geschonken, en een heerlijk erwtensoepje van Restaurant Puur. Daarnaast kunnen kinderen een pakje sterretjes krijgen bij Ondernemersvereniging Heuvelplein, en kunnen ze onder begeleiding marshmallows warmen bij de vuurkorf.

Het geheel wordt opgeluisterd met muziek. Allereerst start het leerlingenorkest van O&U, waarna de slagwerkgroep en tenslotte de Coöperatieve Stoomafblaaskapel, hun optredens verzorgen rondom de gezellige vuurkorf. Kom ook, zing allemaal met hun muziek mee en tref iedereen gezellig op het Heuvelplein!

Opbrengst
De opbrengst van de oliebollenactiviteit komt ten goede aan de clubkas van Buurtvereniging De Eendracht. Hierdoor is het mogelijk om weer veel activiteiten te organiseren voor jong en oud, van de 550 leden tellende buurtvereniging.

Buurtvereniging De Eendracht en Ondernemersvereniging Heuvelplein hopen dat iedereen hierbij aanwezig wil zijn op het Heuvelplein in Beek en Donk in de aanloop naar de jaarwisseling. Alvast hele fijne feestdagen, een prettige jaarwisseling en een voorspoedig en gezond 2019!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>