Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 66b873
Foto:
Muziek

Nieuwjaarsconcert Harmonie De Goede Hoop

Aarle-Rixtel - Harmonie De Goede Hoop geeft op zondag 6 januari haar traditionele nieuwjaarsconcert met een mooi programma. Het concert vindt plaats in multifunctioneel centrum De Dreef en begint om 14.30 uur. De harmonie presenteert o.l.v. dirigent Martijn Pepels een afwisselend programma. Het concert wordt geopend met het werk Appalachian Overture van James Barnes.

Behalve enkele andere stukken die de harmonie uitvoert, kunt u genieten van de fantastische zangeres Laureen Peskens met haar uitvoering van de bekende nummers Vivre/Laat me, bekend door de uitvoering van Ramses Shaffy en Fever vooral gerelateerd aan Peggy Lee.

Het tweede gedeelte van het concert bestaat uit Spaans/Zuidamerikaanse muziek met o.a. het stuk Os Passadros do Brazil van Kees Vlak. In dit gedeelte vertolkt Laureen Peskens binnen dit thema met begeleiding van de harmonie de liederen The girl from Ipanema en Mas que Nada. De slagwerkgroep onder leiding van Anthony Vogels verzorgt voor de pauze een optreden. Kaarten voor dit concert zijn voor €8,00 te verkrijgen bij de leden van de harmonie, bij café Bij van Dijk en op 6 januari aan de zaal.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>