Logo mooilaarbeek.nl
Jo van Uden (l) en Frans van Zeeland   | Fotonummer: c95b87
Jo van Uden (l) en Frans van Zeeland (Foto: )
Algemeen

Ex-wethouder van Zeeland waardeert stille krachten

Laarbeek - Tijdens zijn afscheid heeft oud-wethouder van Zeeland eerder dit jaar een mooi bedrag gekregen. Hij heeft gezegd dit bedrag te verdelen om in de 4 Laarbeekse kernen een stille kracht te bedanken.

Net voor de kerst waren zij te gast bij Jo van Uden in Mariahout. Jo is nu echt zo'n stille kracht. Naast de Mantelzorg in de eigen familie staat Jo als geen ander paraat om de ander vooruit te helpen. Een 'nee' bestaat voor Jo niet en ondanks het feit dat ze zelf niet meer één van de jongste is staat zij altijd klaar voor de medemens.

Ook als vrijwilligster o.a. bij de Zonnebloem maar ook zeker bij de KBO staat zij haar mannetje en kunnen mensen altijd op haar rekenen. Zo gaat ze een aantal keer per week kaarten bij mensen die eenzaam zijn en zo toch wat afleiding hebben. Hoe mooi en simpel kan het zijn. Jo hoeft nooit op de voorgrond te staan maar doet het gewoon.

Het was voor Frans dan ook een eer om €250,00 aan Jo te schenken om nu eens niet een keer iets voor de ander te doen maar om hier echt zelf van te genieten.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>